Jose Sep – Kerstmis In De Stad – Week 50

Q5Radio

José Sep – Kerstmis In De Stad

“Ik wens jullie een warme kerst!”
Geheel onverwacht, ook voor haarzelf, is hier haar eerste Kerstsingle “Kerstmis In De Stad”.

Dit jaar zal Kerstmis anders zijn dan andere jaren. Corona houdt de wereld in zijn greep.

Kerstmis voelt voor José als een stukje ultiem geluk samen met elkaar en gezelligheid.

Met deze single hoopt José bij te dragen aan een stukje positiviteit tijdens de komende kerstperiode.

“Voor iedereen zal dit een andere Kerst zijn dan anders, maar probeer net als ik de focus te leggen op wat er wel is en geniet van de kleine dingen.

Geluk zit in je hart en creëer je zelf”. Aldus de zangeres.
Olav Hesselmans schreef dit supervrolijke kerstliedje voor José en Manfred Jongenelis nam de productie voor zijn rekening.

Zonder dat iemand het wist is het liedje ingezongen in de studio. Kerstboom erbij en de zangcabine voorzien van Kerstlicht. De sfeer was meteen compleet.

Laat José jullie meenemen in een stukje feelgood en blijheid en even alle zorgen vergeten, en laten we genieten van de warmte om ons heen tijdens de komende weken.

info: info@josesep.nl
https://www.josesep.nl
( Bron: via Mail José Sep pers. )

Biografie:
Feest, gezelligheid, meezingen, dansen zijn een aantal steek woorden die op deze zangeres van toepassing zijn.
José weet met haar frisse en sprankelende persoonlijkheid, helder stemgeluid en krachtige uitstraling een groot publiek te boeien.
Door het hoge feestgehalte in haar muziek zet zij menig feestzaal, kroeg en feesttent op z’n kop. Als een olievlek breidt zij haar podia uit. Overal worden haar nummers luidkeels meegezongen.
José studeerde zang aan de Academie voor Lichte muziek in Hilversum o.l.v. John de mol sr. Zij volgde de musicalopleiding van Edward Hoepelman in Tilburg en doorliep diverse trainingen op gebied van zang/dans en entertainment.
In haar muzikale loopbaan stond zij op tal van podia in Nederland, België, Frankrijk, Spanje, en Duitsland. Ook is zij regelmatig in opnamestudio’s te vinden als sessiezangeres bij producties. Wellicht herkent U haar stem ook van diverse radiocommercials.
Bekend van de kroegen hits ‘Ik weet dat er een ander is’, ‘Adios Amor’, ‘Luister nou even’ en ‘In de nacht ben jij gekomen’ waarmee zij maar liefst 9 weken in de Oranje TOP 30 stond.
Te zien in Hart voor Muziek, MENT TV en op het gezelligste feest van Nederland: DUTCHVALLEY.
José trad o.a. op bij de opwarming van het MEGA PIRATEN FESTIJN in het Gelredome in Arnhem en dit voorjaar op de aftrap van het festivalseizoen: PAASPOP.
Laat haar optreden uw feest zijn!!!!

( Bron: https://www.josesep.nl/biografie/ )

Deel...
Next Post

Sting - Duets - Week 50

Sting – Duets Sting heft onlangs zijn nieuwe studioalbum uitgebracht, Duets. Zoals de titel suggereert, brengt dit verschillende samenwerkingen samen, waaronder die met Eric Clapton, Mylène Farmer, Mary J. Blige, Herbie Hancock en meer. Het album bevat ook ‘Don’t Make Me Wait’ met Shaggy uit 2018’s 44/876 album, ‘Desert Rose’ […]
Translate »