Jose Sep – Geen Minuut Meer Zonder Jou – Week 36

auteur on 29 augustus 2020

José Sep – Geen Minuut Meer Zonder Jou
Opnieuw spat de vrolijkheid door de speakers
Met haar nieuwste single ‘Geen Minuut Meer Zonder Jou’, laat José horen waar ze voor staat: gezelligheid! Zeg je José Sep dan denk je meteen aan een dosis vrolijke energie.
In dit nieuwe lied, geschreven door Olav Hesselmans en Pascal de Vormer, zingt José over die ene, degene die altijd achter je staat, die liefde of vriend voor het leven.
We hebben allemaal iemand om ons heen die er altijd voor je is, die je vasthoudt wanneer het tegenzit. Of het nu die dierbare vriend of vriendin is, of je allerliefste.
Manfred Jongenelis tekent voor deze frisse, sprankelende productie met echte blazers.
‘Toen ik dit liedje voor het eerst hoorde wist ik meteen dat het mijn volgende single zou worden’, verteld José. ‘De melodie heeft de vrolijkheid en positiviteit waar ik mij helemaal in kan vinden en de tekst is mij op het lijf geschreven.
’ De goedlachse zangeres is ervan overtuigd dat dit liedje weer luidkeels kan worden meegezongen tijdens haar optredens die in de planning staan de komende tijd in Nederland en Vlaanderen.
Om het nummer goed in beeld brengen, was de keuze voor de mannelijke tegenspeler in de videoclip snel gemaakt: haar eigen rots in de branding! Echter dan dit ga je het niet meer krijgen.
Aangevuld met het vaste vriendenclubje van José is het een Corona-proof clip geworden. Er is altijd enorm veel plezier onderling en ze houden allemaal van een goed feestje en dat zie je ook terug in deze clip.
https://www.josesep.nl

José Sep is beschikbaar voor interviews en andere promotie activiteiten.
Aanvragen via: Score Promotions
E-mail: dennis@scorepromotions.nl / telefoon: 0031(0)6 -41985707
( Bron: Score Promotions )

Biografie:
Als je heerlijk wil meezingen en uit je dak wil gaan boek je José Sep.
Deze spontane en sprankelende zangeres weet met haar herkenbare liedjes een groot publiek te boeien. Door het hoge feestgehalte in haar muziek zet zij menig feestzaal, kroeg en feesttent op z’n kop.
Bekend van de kroegen hits ‘Ik weet dat er een ander is’, ‘Adios Amor’ en ‘In de nacht ben jij gekomen’ waarmee zij maar liefst 9 weken in de Oranje TOP 30 stond.
Afgelopen voorjaar had zij in Vlaanderen een mooie hit in duet met Steve Tielens. “Ga je vanavond met me mee?” stond wekenlang hoog in de Ultra top 50 en veroverde een 2de plaats in de Vlaamse tien van MENT TV.
Haar optreden staat bol van (eigen) feestnummers tot herkenbare covers met een knallende beat.

Denk aan medleys van o.a. Alpenzusjes, Jetti Paletti, en feeststampers als “Ademloos door de nacht”, “Ik wil je”, “Ik ben met jou niet getrouwd” en Dans je de hele nacht met mij”. En wat te denken van super vette remakes van “Costa del Sol” en “Eviva Espagna”.
Te zien en te horen in Hart voor Muziek, MENT TV, Radio NL tours en op het gezelligste feest van Nederland: DUTCHVALLEY.
De opwarming van het MEGA PIRATEN FESTIJN in Gelredome Arnhem en in 2019 op de aftrap van het festivalseizoen: PAASPOP.
José Sep: als het echt feest moet zijn.
( Bron: Presskit – José Sep )


Q5Radio

Simply the Best

uit het Hart van Zeeland

Q5Radio stream is online

320 kb's high Quality audio