JOKAI feat. Schmorgle – Memories We Make – week 21

auteur on 22 mei 2021

Biografie

Producent uit Wenen, Oostenrijk.
Houdt van muziek, goede vibes, zomer, zon, strand en geluk.

Hoe ik op muziek kwam …

Muziek maken is geluk. Mijn verhaal begon toen ik vier was. Elke dag speelde mijn vader thuis orgel. Soms zat ik naast hem en drukte ik een paar toetsen in. Hij begon het me te leren. In hetzelfde jaar leerde ik stille nacht en speelde het op kerst voor het hele gezin. Van daaruit moest ik het elk jaar spelen. ik haatte het. Dus stopte ik alles met muziek, zonder ernaar te luisteren.

JOKAI feat. 
Schmorgle

In de daaropvolgende jaren, elke keer dat ik iemand piano of iets anders zag spelen, was er een energie zoals de golven van een aardbeving die me dreef en die me tegen dit instrument drukte en zei: “Begin nu met spelen.” Natuurlijk had ik geen idee hoe ik moest spelen, want op 33-jarige leeftijd som ik al mijn herinneringen op aan het bespelen van een instrument. Ik had alleen dit gevoel van vroeger, hoe het is om te spelen. Dus leerde ik mezelf piano spelen. Na verloop van tijd is de wens ontstaan ​​om iets eigen te maken. Dus hier ben ik. Dat is mijn verhaal.

https://www.facebook.com/jokaimusicofficial

Tagged as

Q5Radio

Simply the Best

uit het Hart van Zeeland

Q5Radio stream is online

320 kb's high Quality audio