Johanna Kuvaja – Shower – week 36

auteur on 29 augustus 2020

Johanna Kuvaja, een Noorse zangeres, een voormalig muziekleraar, brengt Janne Hyöty Remix uit van haar hitsong Shower. Shower wordt opnieuw gemixt door een Finse bekroonde producer, Janne Hyöty, die enorm succes heeft geboekt op de Aziatische markt, met meer dan 40 nummer 1-hitnummers in Japan.

Johanna’s debuutsingle Shower maakte haar meteen een popster in Finland. Shower is in meer dan 40 landen op de radio’s gedraaid en staat op nummer 1 in de officiële afspeellijst “Finland Viral 50” van Spotify.
Douche en zijn muziekvideo werd genoemd als een van de grootste onderwerpen in de entertainmentwereld van Finland in 2019, en de Finse media begonnen Johanna “Finse Sabrina” te noemen nadat Shower werd vergeleken met Sabrina’s enorme zomerhit “Boys”.

Shower heeft ongeveer een half miljoen streams bereikt op Spotify en YouTube en was na de release 15 weken in kaart in 5 verschillende landen. Johanna kreeg vanwege het succes van het nummer ook haar eigen radioshow “Shower soap” op de Winkelwagenshow in Nederland.

https://www.facebook.com/JohannaKuvajaMusic/

Mystery artiest week 36

Tagged as

Q5Radio

Simply the Best

uit het Hart van Zeeland

Q5Radio stream is online

320 kb's high Quality audio