Johan Heeren – Jij Bent Alles – Week 39

auteur on 19 september 2020

Johan Heeren covert tijdloos nummer van Johnny Cash .

De zanger heeft patent op tweetalige singles. Zo verschenen zowel Nederlandstalige als Engelstalige versies van ‘’ ‘Voor altijd mijn liefste’, ‘Onder de volle maan’, ’Puerto de Llansa’, ‘Viva Mexico’, ‘Hey baby que paso’, ‘Zonder jou’, ‘Maria’ en ‘Dromen’, en werden ‘Sheila’ & ’ Engel of duivel’ zelfs ook in een Duitstalige versie op de plaat gezet.


Ook nu komt de altijd charmante zanger uit Roosendaal met een meertalig project welke heeft geleid tot de release van zijn nieuwe single: ‘’Jij bent alles/ Ring of fire”
Johnny Cash, scoorde met het liedje ’Ring of fire’ (wat in 1963 als enige single track van het gelijknamige album is uitgebracht) een mega hit. Vandaar dat Johan, die houdt van dit soort muziek en bekend is met het coveren van liedjes uit vervlogen tijden enige tijd geleden.


Tekstschrijver en collega Jack van Raamsdonk benaderde om een Nederlandse tekst te maken voor het liedje Ring of Fire. Johan Heeren en zijn team hopen dan ook dat hij zowel met de Nederlandse als de Engeltalige uitvoering van het liedje het publiek en de radiostations kan verrassen met zijn versie van de single ’Ring of Fire’.


De opnames en productie van deze uiterst pakkende en dansbare single, vonden plaats bij Sonic Solutions in Roosendaal.. De bijpassende tweetalige videoclip die geschoten is door De Neve Media zal binnenkort te bewonderen zijn op YouTube, en de diverse clipkanalen.


‘Jij bent alles’ ‘Ring of fire’ van Johan Heeren zal na 16 september uitsluitend digitaal te verkrijgen zijn via de welbekende downloadportals en daarnaast zijn de nummers te streamen via de streamingsdiensten .
Plug en promotie van deze plaat zal worden verzorgd door Jolanda Clement van JC-Event/ JC- Records/ JC-Travel.


( Bron: JC Records/ https://www.jcrecords.nl )

Biografie:
Johan Heeren is geboren en getogen in Roosendaal en daarmee een rasechte Brabander te noemen.

Naast zijn eigen herkenbare warme sound en klankkleur heeft hij een nette uitstraling, is zeer perfectionistisch en beschikt over enorm veel wilskracht en doorzettingsvermogen.

Deze inmiddels all-round zanger timmert hard aan de muzikale weg en is vastberaden door te gaan met het enthousiasmeren van zijn publiek met zijn grote liefde: muziek!

 • Het begin van de muziekcarrière
  De muziekcarrière van Johan Heeren start in 1997. Maar voor deze carrière echt van de grond kwam, was Johan Heeren zeer actief in de sportwereld als bodybuilder. Naast een sportcarrière had deze sympathieke Brabander ook veel interesse in muziek. Als winnaar van een karaoke-wedstrijd mocht hij een demo-cd opnemen en kwam hij langzaamaan zelf in de muziekwereld terecht. Op deze demo-cd kwamen nummers van zijn grote idool Elvis Presley. De eigenaar van Sportstudio De Bodybuilder, Ger van Lisdonk, waar Johan Heeren nog steeds fanatiek traint, kreeg de CD ook te horen en kwam toen met het leuke idee om ook een CD op te laten nemen voor de leden van de sportschool. Hiermee was de eerste (kerst-)CD van Johan Heeren een feit. Het allereerste optreden van Johan Heeren vond dan ook heel toepasselijk plaats in de sportschool.
 • Amerika
  In 1999 kwamen de ouders van Johan in Amerika een groot muziekliefhebber tegen. Moeder Heeren liet hem een cd van haar zoon horen en hij was meteen heel enthousiast. Hij wilde Johan naar Amerika laten komen om hem meer uit zijn muziek te laten halen en hij wilde er ook voor gaan zorgen dat Johan in Amerika kon gaan zingen. Daarop is Johan Heeren 4 maanden in Amerika geweest, heeft workshops gevolgd en ook in verschillende plaatsen opgetreden, waaronder op een grote high-school. Omdat Johan geen werkvergunning kon krijgen, moest hij na 4 maanden weer terug naar Nederland. Zijn verhaal was zo uniek dat hij hiermee zelfs Shownieuws van SBS6 haalde. Dit uitstapje naar Amerika was echt apart en voor Johan Heeren een hele leuke en leerzame ervaring.
 • Landelijk bezig
  Na eerst een aantal jaren regionaal bezig te zijn geweest is dit vanaf 2008 veranderd. Johan Heeren startte in 2008 met zijn landelijke carriere bij HVA Productions (Denans) en haalde hier met zijn eerste landelijke single “Alles” de Nederlandstalige Top 30.
 • Muziekgenre en optredens
  Het muziekrepertoire van Johan Heeren bestaat uit eigen Nederlandstalige nummers, bekende Nederlandstalige feest- en luistermuziek en daarnaast ook Engelstalige nummers, waaronder die van zijn grote idolen Elvis Presley en Jack Jersey. Johan Heeren treedt op in Nederland, België en Duitsland, op feesten, partijen en muziekfestivals.
 • CD – albums – singles – videoclips – social media
  Gedurende zijn zangcarrière heeft Johan Heeren al tal van singles en albums opgenomen. Veel singles hebben ook een bijbehorende videoclip, welke o.a. op YouTube en zijn website te zien zijn. Op YouTube zijn naast een aantal interviews en videoclips ook diverse filmpjes van zijn optredens te zien. Voor meer actuele informatie kun je Johan Heeren ook volgen via Twitter, Facebook, Hyves en You tube welke via de buttons bovenaan de pagina te bereiken zijn!
 • Johan Heeren
  Johan Heeren is geregistreerd bij Sena en de Kamer van Koophandel onder nummer: 59652071. En is bekend bij diverse regionale en landelijke radio- en tv-stations.
  ( Bron: website – http://www.johanheeren.nl/biografie-jh.htm )


Q5Radio

Simply the Best

uit het Hart van Zeeland

Q5Radio stream is online

320 kb's high Quality audio