Jesse Jansen – Zo Is De Liefde – Week 48

Q5Radio

De Brabantse zanger Jesse Jansen is zeker geen onbekende in de Nederlandstalige muziekwereld.

Met zijn singles; “Ik heb het altijd al geweten”, een duet single met Bobby Prins: “Ik heb nog meer dan 1000 dromen” en de hit; “De dochter van de kastelein” heeft hij al veel successen geboekt de afgelopen jaren.

Nu komt hij met een schitterende nieuwe single getiteld: “Zo is de liefde”. Deze prachtige ballade met mooie gitaren en een warme sound passen perfect in deze tijd van het jaar. De productie was in handen van de allround producer André Kooiman uit Raamsdonksveer, die voor Jesse Jansen deze prachtige en warm klinkende productie maakte.

De single is vanaf November 2020 verkrijgbaar in alle download- en streaming portals via het label van AKMP. De single wordt gepromoot door Score Promotions bij alle radiozenders in Nederland en België. Ook is de single voorzien van een mooie videoclip die o.a. te zien is via het Youtube en diverse tv zenders.
Met “Zo is de liefde” laat Jesse Jansen een prachtig klinkende single horen waarvan de verwachtingen hoog gespannen zijn.

Bron: Score Promotions – www.andrekooiman.nl )

Deel...
Next Post

Ariana Grande - Positions - Week 48

Ariana Grande lijkt geen uitschakelaar te hebben.Voor het derde jaar op rij brengt de Amerikaanse zangeres een album uit en en zo zitten we met Positions al aan de zesde langspeler van de voormalige Nickelodeonster. Het is de opvolger van het gevierde thank u, next, waaraan het mindere Sweetener voorafging. […]
Translate »