Info Q5radio

Q5radio selecteert elke dag de lekkerste muziek voor u. Wist u trouwens dat er gemiddeld 400 nummers in 24 uur voorbij komen. En dat we regelmatig nieuwe muziek toevoegen aan onze non-stop list.

Ook staan we open voor nieuwe artiesten en bands en promoten graag de nieuwe releases. Mits dit natuurlijk in onze genre valt natuurlijk.

Heeft u een Band of bent u solo artiest en zou u het leuk vinden om uw muziek te beluisteren bij Q5Radio. Neem dan contact met ons op via het contact formulier.

Rob Orlemans & Half Past Midnight – Honkin To The Blues.

21-8-2020 is de Nieuwe Single ‘Honkin’ to the Blues’ gelanceerd op spotify en de andere bekende platforms Donderdag, 20-8-2020 jl., omstreeks 20.00 is de  video voor de Nieuwe Release ‘Honkin’ To The Blues’ Geplaatst op Youtube: https://youtu.be/pBTwet62AQ8 De Band. Blues-rock power trio Rob Orlemans & Half Past Midnight hebben enthousiasme en loyaliteit onder fans over…

Lees verder Rob Orlemans & Half Past Midnight – Honkin To The Blues.

Mindfuel

Bio:Mindfuel, psychedelische rock met stoner/grunge invloeden en inmiddels een klein jaar hard bezig met het schrijven van eigen materiaal. In oktober is de eerste EP ‘RISE’ opgenomen in Fuzztone Studios te Middelburg, en daarmee staan ze klaar om het jaar 2020 vol te plannen met optredens en nog meer nieuwe muziek. Mindfuel neemt je mee…

Lees verder Mindfuel

Lokaal is ook lekker

Deel...
Translate »