Igor Anicic – We Got to Stay Together Week 1

Q5Radio

De mystery artiest week 1 bij Q5Radio.nl

Biografie

De Kroatische popartiest Igor Anicic is vooral bekend om zijn meertalige expressie in 6 verschillende talen. Met veel positiviteit, zingbare hooks en pakkende melodieën trekt zijn muziek invloed van verschillende artiesten als Ed Sheeran, Sting, Bob Marley en Maná. Hij spreekt vloeiend Kroatisch, maar ook Engels, Spaans, Portugees, Duits en Italiaans, en streeft ernaar een publiek uit alle delen van de wereld te bereiken. De verscheidenheid aan genres, van Pop / Rock, Latin, Reggae, past mooi bij de geest van elke taal en bij verschillende culturen.
Igor Anicic’s werk met grote Kroatische bekroonde tourmuzikanten, verweven met de authenticiteit van muzikaliteit en lyriek, creëert een muzikaal project “Songs for the World” dat een oprecht verlangen toont om vrede te inspireren en veel positieve energie te verspreiden tijdens deze vreemde tijden.


De samenwerking en het werk wordt internationaal erkend en ondersteund door fans, tijdschriften, nationale tv in Kroatië en vele portalen.
Met de eerste single “We Got to Stay Together” laat Igor Anicic een geluid horen dat dient als een strijdkreet voor de verbetering van de samenleving en eraan herinnert dat de weg naar het einde van de wereldwijde crisis niet een unieke reis is. Warm uitnodigende pop- en country-invloeden en een eindeloos zingbare hook wordt door experts uit de muziekindustrie, zoals onder anderen A&R Factory, gezien als “ideaal om stemmen bij elkaar te brengen”. De single heeft sinds de release wereldwijd een breed scala aan Radio Airplay gekregen, verschillende Spotify en andere grote afspeellijsten op streamingplatforms.


In een wereld van ontevredenheid is Igor Anicic een rolmodel voor het verspreiden van positieve vibes en voor het tonen van steun aan alle mensen, zowel in zijn privéleven als door zijn gedenkwaardige muzikale en lyrische expressie. Zijn visie streeft ernaar om zijn fans geloof en hoop op een betere toekomst te geven, terwijl hij tegelijkertijd probeert een voorsprong te geven aan de mensheid door zijn boodschap van eenheid in de wereld.
Zijn tweede single “Positivo” in het Spaans (augustus 2020) is een instrumentaal uitgebalanceerd popnummer dat consequent de overtuigingen over de zin van het leven op aarde volgt.
Igor Anicic bracht in oktober 2020 zijn derde single “Vamos ser feliz” uit in het Portugees. De volgende single “Save the World Today” komt uit op 18 december en zal naar verwachting het lied zijn voor alle generaties, nationaliteiten en religies. Blijf op de hoogte van Igor on Socials. Het beste!

https://www.facebook.com/keeptheworldpositive/

https://www.instagram.com/igor.anicic.worldpositive/

Deel...
Next Post

Demy de Groot - Ik Ben Ik - week 02

Demy de Groot sluit 2020 af met ‘Ik Ben Ik’ ‘Ik Ben Ik’ is alweer de tiende single van de spontane Rotterdamse zanger Demy de Groot. Zijn vorige single ‘Ik Kan Niet Zonder’ werd in het voorjaar van 2019 uitgebracht. ‘De reden dat een nieuwe release ruim anderhalf jaar op […]
Translate »