I Was a Fool – Tom Hugo & Alexandra Rotan – week 47

auteur on 27 november 2021

NoorwegenBiografie

Alexandra Rotan is onderdeel van de Noorse hitgroep KEiiNO. Ze doet het momenteel erg goed in de Noorse primetime tv-show “Stjernekamp”, en voor KEiiNO was ze de live zangeres van Alan Walker.

Tom Hugo is ook onderdeel van de Noorse hitgroep KEiiNO, die de televoting won op Eurovisie 2019. Jaren voordat hij KEiiNO oprichtte, had hij een solocarrière en reisde hij de wereld rond als professionele songwriter en muziekproducent. In 2021 heeft Tom een ​​comeback gemaakt als soloartiest en werkt hij momenteel aan een album geïnspireerd op Queer stories die hij samen met zijn man schreef.

Na jaren in verschillende rockbands te hebben gespeeld, bracht hij in 2011 zijn debuutsingle Open Up Your Eyes uit. Het nummer bereikte in 2011 de Duitse Top 100-radiohitlijsten en bereikte de 12e plaats in de Noorse hitlijsten. Tom bracht in 2012 zijn veelgeprezen debuutalbum Sundry Tales uit en in 2013 nam hij deel aan de Noorse ESC met het nummer “Det er Du”. Sindsdien is het een veelgehoord nummer op de Noorse radio.

Tom Hugo is niet alleen een artiest, maar schrijft en produceert ook muziek voor andere artiesten. Zijn co-writes omvatten #1 hits voor Aziatische popidolen SHINee, TVXQ en EXO, evenals de Duitse Grammy-genomineerde Y’akoto.

Tagged as

Q5Radio

Simply the Best

uit het Hart van Zeeland

Q5Radio stream is online

320 kb's high Quality audio