Help mee om Tenderhooks 8e Album Geweldig te maken!

Q5Radio

Hallo! Het is een tijd geleden. We hebben een spannend voorstel.

Tenderhooks gaan op 23 november voor 3 dagen naar de legendarische Rockfield Studio in Wales om ons 8e album op te nemen. Bands als Black Sabbath, Queen, Stone Roses, Oasis en Coldplay hebben daar opgenomen.
Door een ‘extraatje’ te kopen, help je de opname, productie en promotie van het album te financieren en help je Tenderhooks om hun muziek te laten horen.
We zijn helemaal indie en hebben geen andere sponsors dan jijzelf. Ga naar het Indiegogo-campagneprofiel en bekijk alle geweldige voordelen die we te bieden hebben.
Het is er allemaal, heeft slechts een paar minuten van uw tijd nodig. We stellen uw steun zeer op prijs.

Trouwens, onze videoclip voor 20-20 Vision, het titelnummer van onze nieuwste albumrelease, heeft bijna 50.000 keer bekeken op YouTube en 300.000 keer bekeken op Facebook

Deel...
Next Post

Banners - Muziek Pluggers

Wekelijks word er vanuit de verschillende stallen door de diverse Pluggers Nieuwe Muziek gestuurd voor eventuele Air Play op de Radio. Uiteraard wordt door ons altijd zo goed mogelijk beoordeeld of een Nieuwe Release op genomen wordt in onze playlist. Daarnaast worden er wekelijks Nieuwe Releases gekozen voor de volgende […]
Translate »