Han Peekel – Charlotte – week 08

Q5Radio

Han Peekel – Oude Man

Het nieuwe cd album van Han Peekel is 19 januari 2021 uitgekomen.

Op het album staan 12 nieuwe nummers.

Met hulp van producer Nico Outhuijse (de Kast) en componist Arie Kuipers is het vierde cd album van Han Peekel een feit. Rode draad op het album is het ouder worden. Ook worden thema’s als het fenomeen “vrouw” en een verloren liefde bezongen. Op het album staat tevens een ode aan de Belgische chansonnier Jacques Brel.

Van het album verscheen reeds een single: Charlotte.

Ongetwijfeld kent u Han Peekel nog als presentator van het legendarische TV programma “Wordt Vervolgd” . Daarnaast is Han een gerespecteerde tv producent van programma’s als TV monumenten.

Maar het hart van Han ligt bij de muziek. Met zijn karakteristieke en zeer herkenbare stem is Han heel goed in staat om prachtige liederen te vertolken. Ook voor dit album schreef Han weer een aantal pakkende teksten die door Arie Kuipers op muziek zijn gezet.

Met muzikanten als o.a. Hubert Heeringa, Jeff Zwart, Ralph Rousseau en Eleonara Pameijer is er weer een fraai cd album toegevoegd aan het oeuvre van Han.

In 1996 verscheen zijn eerste album: “Hartverwarrend”.

In 2017 verscheen “Jij droeg mijn naam” en in 2019 het album “De gelaatstrek van het gevoel”.

( Bron: BME Bookings )

Deel...
Next Post

Mogwai - As The Love Continues - week 08

Elk nieuw Mogwai album is iets om optimaal naar uit te kijken. Al helemaal na een jaar waarin we verstoken zijn gebleven van liveconcerten komen de door stevige gitaren gedreven magische muzikale landschappen die de band telkens weer weet op te trekken genadeloos binnen. As The Love Continues brengt het […]
Translate »