Got 2B Famous – Sandra Grace – week 46

auteur on 20 november 2021

Sandra Grace is een zangeres en songwriter, geboren in Oekraïne op 18 mei 1998. Ze groeide op in de kleine depressieve Oekraïense stad Zdolbuniv. Ze begon met het schrijven van liedjes toen ze 13 was.

Sandra verhuisde in 2014 naar de VS, Oregon voor een studentenuitwisselingsprogramma en daar had ze haar eerste ervaring met opnemen. Sandra begon op te treden op de American High School en kreeg zelfs de kans om een ​​Amerikaans volkslied te spelen tijdens een van de basketbalwedstrijden.
Terwijl ze in de VS was, had Sandra contact gezocht met verschillende platenlabels en managementbedrijven, zoals SB Projects,UTA, Def Jem Recordings enz. Ze had gesproken over het ondertekenen van een contract met een van de managementbedrijven, maar haar ouders weigerden, omdat Sandra om terug te keren naar Oekraïne. Naar Sandra’s woorden nu, ze is blij dat ze toen niet getekend was, omdat de eigenaar van het bedrijf in het nieuws niet in een goed daglicht is gezien. Daarom noemt de zangeres de naam van de beheermaatschappij liever niet.

Sandra Grace

Tijdens 2016-2017 probeerde ze samen te werken met verschillende Oekraïense producers en bracht ze enkele nummers uit onder de naam Sandra Ventura.

In 2019 gaat ze door een ongelooflijk toeval aan de slag met haar huidige producer Mykola Basyuk.

Haar debuut Single Hotel werd wereldwijd uitgebracht op 25 oktober 2019 samen met de videoclip. Na het jaar 2019 bracht Sandra Grace nog een single “Low” uit op 3 december, en haar eerste EP genaamd “A Gift For Christmas”, die 3 kerstliedjes bevat, op 19 december.

“Under The Mistletoe” won een Grote Prijs in de wedstrijd “Holiday Song of 2019” op een van de grootste online radioplatforms – RadioAirPlay.com

Stap in een nieuw jaar, Sandra Grace heeft haar nieuwe single “Slow” uitgebracht op 13 februari 2020. Het nummer kreeg veel goede feedback van de fans en de R&B-liefhebbers. “Slow” deed de fans denken aan de sfeer van The Weeknd. Het heeft een heel intieme sfeer toen Sandra Grace begon te experimenteren met haar geluid.

In 2020 brengt Sandra tijdens lockdown-periode haar live EP uit van een optreden van het Finsperry online festival.

Mystery artiest week 46 bij Q5radio

In 2021 wijdde Sandra Grace haar tijd aan zelfontplooiing in de muziek. Het was een goed moment om te experimenteren met het geluid en een exclusieve look te creëren die de echte Sandra en haar muziek laat zien. Dus de volgende release “Got 2B Famous” is echt anders. Volgens Sandra’s woorden is het een soort brug naar een geheel nieuw Sandra’s imago.
“Got 2B Famous” werd uitgebracht op 5 november 2021.

Tagged as

Q5Radio

Simply the Best

uit het Hart van Zeeland

Q5Radio stream is online

320 kb's high Quality audio