Globe HSK – Kerst Bij Brownies & DownieS Is Grenzeloos – Week 52

auteur on 20 december 2020

Kerstmis 2020 met Globe HSK en Brownies&downieS

Door het uitbrengen van een leuk en sprankelend Nederlandstalig Kerstnummer is er wat variatie gekomen in de kerstmuziek welke we de laatste jaren horen met een bekende melodie in een nieuw jasje.

Kerstmis 2020 is nu in ieder geval al echt speciaal voor de Kanjers van de Brownies&Downies vestigingen in Goirle en Tilburg door het uitbrengen van dit nummer met een voorgeschiedenis.  

Maart 2020 kwamen deze kanjers in de voor ieder bekende Corona Lock down terecht.

Deze Lock down had voor alle mensen al een flinke impact maar zeker voor veel mensen met een beperking, geen werk, geen fysiek contact met familie of vrienden, en veelal geïsoleerd op je woongroep met beperkte ruimte en minimale contacten.

En dit was voor velen van hen moeilijk uit te leggen of te begrijpen en waren helemaal van slag.

Medio November 2020 werden wederom de restaurants “met een glimlach” van Brownies&downieS gesloten door de maatregelen rondom het Corona virus en is door de begeleiders toch besloten om hun “Kanjers” dagelijks bezig te houden met aangepaste activiteiten om te voorkomen dat ze niet voor de 2e maal de forse impact van de Lock down zouden ervaren.  

Globe HSK bestaat uit enkele huisvaders die naast hun gezinsleven de Muziek als een rode draad in hun leven hebben lopen en die al ruim 35 jaar in de muziek en entertainment wereld werkzaam zijn

Tijdens de 1e Lock down hebben ze 14 weken bijna dagelijks Prodeo staan zingen bij verzorging tehuizen maar ook bij woongroepen van mensen met een beperking uiteraard op afstand om voor een stukje ontspanning en verlichting te zorgen bij deze geïsoleerde groepen

Dit was ook de reden dat ze nu besloten om ook wat dagbestedingen te gaan verzorgen bij o.a. Brownies&downieS naast o.a. de dirk Kuijt foundation en vele anderen.

Op de 1e dag hebben we samen orkestbanden beluisterd zodat de kanjers de leukste uit konden kiezen, we hebben karaoke gezongen, een muziek kwis gedaan, en samen allerlei woorden geroepen wat voor hen het gevoel kerstmis geeft, en hebben daarna met deze woorden zinnen gemaakt voor het lied.

Op de 2e dag hebben we samen nagedacht over wat ze in de videoclip wilden hebben die uiteraard hun werk en werkplek moest uitstralen, wat dansjes geoefend, en besproken wat ze aan speciale kleding wilden voor de videoclip en dat in een draaiboek vastgelegd.

Bovenstaande uiteraard alles binnen de richtlijnen van de overheid door afstand houden en de nodige bescherming.

Op de 3e dag hebben ze in de ochtend de voorbereidingen gedaan en in de middag de clip opgenomen.

Met hulp van een bevriende collega zangeres hebben we het nummer opgenomen bij TMS studio.

Het trotse resultaat van deze bijzondere samenwerking vind U bijgevoegd en we hopen dat U en Uw luisteraars en kijkers net zo gaan genieten van het nummer :Kerst bij Brownies&downieS is grenzeloos, als wij gehad hebben met het voorbereiden en maken van het nummer en de clip.

Wij hebben in ieder geval allemaal genoten van de ontspanning en sfeer in deze speciale periode.

De nummers zijn gratis te downloaden op het You tube kanaal van Globe HSK en te beluisteren via Spotify of Itunes.

Voor boekingen, optredens, interviews en aanvullende informatie kunt u contact opnemen met  Werner  06-53351690


Q5Radio

Simply the Best

uit het Hart van Zeeland

Q5Radio stream is online

320 kb's high Quality audio