Finally OK – Dacris feat. Diastrid – week 19

auteur on 8 mei 2021

Biografie

Duitsland

De wereld verandert, dus waarom zouden we onszelf ook niet veranderen?

“Het afgelopen jaar, de pandemische situatie, heeft me laten zien dat het niet juist is om alleen maar een droom te dromen, maar om iets te doen om er ooit in te kunnen leven. Ik voel hoe deze inspirerende en creatieve reis bleek om mezelf kracht en motivatie te geven tijdens deze deprimerende en bedroevende periodes, toen de duisternis het helderste licht in mijn leven was.

Het bleek een reis door de hele wereld te krijgen, in ieder geval digitaal. De nieuwe levensstijl en de gevolgen ervan. Ik heb zoveel getalenteerde muzikanten leren kennen met wie ik heb gewerkt, een ervaring voor het leven en om trots op te zijn. We zijn erin geslaagd om zoveel geweldige nummers te maken waar ik echt van hou en ik kan niet stoppen met luisteren. Tijdens het schrijven en vastleggen van nieuwe ideeën voor liedjes, blijft dit hele verhaal op mij groeien.

Het verspreiden van de resultaten is tegenwoordig zo gemakkelijk en ik wil mijn liefde voor deze stukjes muziek delen.

Dacris feat. Diastrid
Dacris feat. Diastrid

https://www.instagram.com/dacris_music/

Tagged as

Q5Radio

Simply the Best

uit het Hart van Zeeland

Q5Radio stream is online

320 kb's high Quality audio