Erwin Klee – Eindeloos – Week 41

Q5Radio

Erwin Klee komt na 10 jaar weer met een succes nummer.

Het is al weer ruim 10 jaar geleden dat Erwin Klee met zijn succes nummer “Naar de stad” uitkwam. Met name bij onze zuiderburen is dit tot de dag van vandaag een nummer dat nog veel gedraaid, gewaardeerd en beluisterd wordt. Kort daarop volgde nog singels als “Het is lang geleden”  en “Princes op het witte paard”.

Nu na 10 jaar komt er een nieuwe singel uit en wat voor een!  Critici zijn zeer lovend over dit nummer en voorzichtig word er gesproken over een nieuwe hit. Na lancering van het nummer, zullen we het weten. De clip, grotendeels, opgenomen in Eemnes ziet er heel eigen en veelbelovend uit.

Het nummer “Eindeloos” is vanaf nu te beluisteren en te downloaden op alle bekende kanalen.     Voor meer informatie kunt u terecht op de website : www.erwinklee.nl

( Bron: Rtv Promotie : www.artiestenpromotie.net  )

Biografie:

Erwin Klee, geboren als Erwin Kleverlaan op 09-05-1970 in Utrecht.

Op jonge leeftijd was hij al geïnteresseerd in muziek. Hij ontdekte al vrij snel dat hij muzikaal was en werd op 14-jarige leeftijd zanger van een doe maar cover band.

In 2005 kwam hij in aanraking met nieuwe muzikanten en werd zanger van de Katwijkse Rock & Roll band “Smokestagg”.

Na anderhalf jaar repeteren kwam er een optreden, dit was de eerste ervaring in een volle zaal. Dit was zo indrukwekkend dat hij besloot dat dit de plek was waar hij wilde staan, mensen entertainen.

Omdat de band verder niet geïnteresseerd was in optredens, besloot hij om mee te gaan doen aan talentenjachten om zo meer podium ervaring op te doen.

Hierdoor kwam hij in 2007 in aanraking met Bart de Graaf en deed mee aan een benefiet optreden bij de BNN studio’s.

Na deze ervaring kreeg hij de kans om muziek te gaan maken op een hoger niveau.

Klee begon aan het schrijven van eigen nummers. In 2010 kwam het nummer “Naar de stad” uit en dit werd zijn eerste succes in België.

In de periode daarna kwam hij in aanraking met beroeps muzikanten en werd gevraagd in de succesvolle band “EL Dorado”.

Klee bleef schrijven, maar met de band waren er zoveel optredens in Nederland en België dat het uitbrengen van eigen muziek op de plank bleef liggen.

Wel kwamen er nog een aantal singels uit met El Dorado. In 2018 viel door privé omstandigheden helaas de band uit elkaar.

Nu in 2020 is een nieuwe tijd aangebroken. Erwin is op dit moment nog zeer actief als zanger in de band 0031 uit Hilversum waarmee diverse podia weer beklommen zullen worden in 2021.

Daarnaast komt hij binnenkort weer uit met eigen werk in eigen beheer.

( Bron: Website Erwin Klee  https://www.erwinklee.nl/about )

Deel...
Next Post

Lost Frequencies Feat. Mathieu Koss - Don't Leave Me Now - Week 41

Deze week pakt Lost Frequencies de FlitsSchijf met ‘Dont leave me’, een samenwerking met de Franse producer Mathieu Koss.In 2014 remixte Felix De Laet de single ‘Are you with me’ van de Amerikaanse zanger Easton Corbin. Het nummer werd zijn internationale doorbraak: het bereikte eveneens de eerste plaats in onder […]
Translate »