Emma Heesters – Als De Eerste Sneeuw Valt – Week 49

Q5Radio

Zangeres, songwriter en succesvolle YouTuber Emma Heesters heeft haar kerstsingle ‘Als De Eerste Sneeuw Valt’ uitgebracht.

Het is de afsluiter van een spectaculair jaar, waarin ze definitief doorbrak bij het grote publiek. Na een aantal succesvolle samenwerkingen in het verleden, een gouden plaat voor ‘Waar Ga je Heen’ en een MTV-award is dit de volgende stap in haar muzikale carrière.

Emma over het liedje: “Ik heb zoveel zin om het kerstgevoel bij mensen thuis te brengen! Zelf ben ik mega fan van kerst. Vandaar dat ik natuurlijk super excited ben om mijn eerste eigen kerstsingle uit te brengen.

Een mooie afsluiting van een succesvol jaar waar ik iedereen heel erg dankbaar voor ben.” Deze week is de single gekozen tot FlitsSchijf!

( Bron: mail-flitsende50.nl )

Deel...
Next Post

Alex Iva - When You Go Away - week 49

Oleksandr Ivanov (geboren op 11 augustus in Oekraïne), professioneel bekend als Alex Iva, is een Oekraïense muziekproducent. Zijn bekendste nummers “Let’s Try” & “Tell Me” & “Gimme More” zijn uitgebracht op zijn eigen label “Iva”. Music “in 2020. Alex Iva begon met het uitbrengen van tracks op Soundcloud en Spotify […]
Oleksandr Ivanov
Translate »