Ed Sheeran wordt vader

Q5Radio

Ed is er klaar voor. Volgens de social media wordt hij voor de eerste keer vader. Samen met zijn vrouw Cherry Seaborn waarmee hij in 2019 getrouwd is.

Ed Sheeran wordt vader

Het privépaar heeft het babynieuws tijdens de COVID-lockdown geheim kunnen houden, maar nu heeft één bron het grote nieuws laten glippen.

Een insider vertelde The Sun: “Ed en Cherry zijn in de wolken. Ze zijn erg opgewonden, maar hebben het heel rustig gehouden. De Lockdown was een perfect excuus om niet te veel op straat te worden gezien.

De zanger geniet momenteel van een lange loopbaanonderbreking nadat hij plannen had aangekondigd om zijn persoonlijke leven op de eerste plaats te stellen na jaren van toeren over de hele wereld.

Deel...
Next Post

Music Always Survives

Pers release 31-8-2020 Op 31 augustus lanceren wij Music Always Survives, een (symbolische) support website voor alle muziekfestivals ter wereld (op desktop en mobiel via www.musicalwayssurvives.com).‘Wij’, dat zijn drie freelancers uit de reclame- en marketingsector. Meer bepaald copywriter Robbie Cap en art director Chris Goossens (samen beter bekend als het […]
Translate »