Ed Sheeran, Coldplay, Billie Eilish, Doja Cat & More kopt ‘Global Citizen Live’-concerten

auteur on 10 augustus 2021

Op 25 september vinden in New York, Lagos en Parijs anti-armoedeshows plaats.


De 24-uurs Global Citizen Live- serie concerten op 25 september zal een met sterren bezaaide line-up bevatten van acts die optreden in COVID-veilige shows verspreid over zes continenten.

De eerste selectie voor het evenement in New York zal verschijnenColdplay, Billie Eilish, Camila Cabello, Jennifer Lopez, Lizzo, zachtmoedige molen, Shawn Mendes, Alessia Cara, Burna Boy, Cyndi Lauper, Jon Batiste en Lang Lang.

De historische show die zal worden uitgezonden op ABC, ABC News Live, BBC, FX, iHeartRadio, Hulu, YouTube, TIME , Twitter en meer winkels zal ook gastheer zijn van Femi Kuti, Davido, Tiwa Savage en Made Kuti in Lagos, Nigeria en Ed Sheeran, Doja Cat, DJ Snake, HER, Black Eyed Peas, Christine and the Queens en Angélique Kidjo spelen in Parijs, met meer locaties en optredens die later deze maand worden aangekondigd.

“In de afgelopen anderhalf jaar hebben we gezien dat muziek gemeenschappen samenbracht en inspireerde tot actie tijdens een van de meest uitdagende tijden van onze generatie”, zegt Katie Hill, SVP, Head of Music, Entertainment and Artist Relations, Global Citizen in een verklaring. “We zijn verheugd om ons aan te sluiten bij deze ongelooflijke artiesten om op 25 september mensen over de hele wereld te verenigen, terwijl we wereldleiders en bedrijfsleiders verantwoordelijk houden om de schade veroorzaakt door de COVID-19-pandemie te herstellen. Terwijl we het leven van Global Citizen zorgvuldig hervatten evenementen, we kunnen elk van deze artiesten niet dankbaarder zijn voor het doneren van hun tijd en optredens om een ​​impact te maken door middel van deze dringende campagne.”

bron: .billboard.com

Tagged as

Q5Radio

Simply the Best

uit het Hart van Zeeland

Q5Radio stream is online

320 kb's high Quality audio