Dont Let Me Go – Chris Melotti feat. Damien Reilly, Chris Garcia & Sabrina Fustaire – week 43

auteur on 30 oktober 2021

Biografie

Blue Pie Records USA – Australia

Christopher Melotti is een van Australië’s meest gemotiveerde, nuchtere en muzikaal boeiende talenten van de eeuw. Op slechts 24-jarige leeftijd heeft hij de natie stormenderhand veroverd met de muziek die hij heeft geproduceerd.

Christopher is gevestigd in Sydney, Australië, en is geen doorsnee artiest. Muziek is altijd het middelpunt van zijn universum geweest, wat hem ertoe bracht om van deze passie zijn beroep te maken. De afgelopen jaren heeft Chris talloze liedjes, beats en instrumentals geschreven, geëxperimenteerd met vele instrumenten, softwareprogramma’s, muziekpatronen, riffs en stijlen op zoek naar zijn niche.

Zijn liedjes zijn als verhalen – “Ik schrijf graag liedjes die betekenisvol zijn”- ijskoud met ontroerende thema’s, interessante harmonieën, boeiende melodieën en unieke zang. “Het probleem met de meeste mainstream-nummers van tegenwoordig is dat ze slechts een ‘quick fix’ zijn – ze hebben geen diepgang – [ze zijn] gewoon generiek en oppervlakkig.”

Dont Let Me Go

Christopher’s debuutalbum “Post Maturity Revival” bevat zestien nummers die eclectisch zijn in stijl en genre, en spreekt dus veel smaken aan. Het centrale thema draait om de gebeurtenissen in het leven, het doorbreken van het alledaagse, getuige zijn van de reizen die we in het leven maken en het waarderen van de ervaringen die we hebben.

Christopher schreef het grootste deel van dit album toen hij begin twintig was tijdens zijn eerste jaar voltijds werk, net na het afronden van de universiteit, en was erg geïnteresseerd in hoe iedereen van alle leeftijden zich gedroegen als ze een baan hadden van 9 tot 5, van maandag tot vrijdag .

Fast-forward naar 2011 en Christopher Melotti werkt nu samen met het Blue Pie Production-team en is getekend bij een van ’s werelds toonaangevende onafhankelijke label, Blue Pie Records. Zijn muziek wordt digitaal verspreid voor alle fans en liefhebbers van RnB/dansmuziek.

Met een nieuw album in het verschiet neemt het geluid van Chris Melotti een beetje een wending. Meer focus op dans, RnB en elektronische muzikale patchworks. Het definiëren van een stijl is een teken van de rijping van een kunstenaar en Christopher heeft deze bestemming van volwassenheid bereikt.

Christopher Melotti maakt deel uit van de Blue Pie Family of Artists. Ga voor meer informatie over Blue Pie naar www.bluepie.com.au


Q5Radio

Simply the Best

uit het Hart van Zeeland

Q5Radio stream is online

320 kb's high Quality audio