DJ gezocht

Op dit moment zijn we op zoek naar DJ´s die live in het weekend bij Q5 Radio een radioshow kunnen presenteren.

We hebben nog genoeg ruimte om jouw programma in te passen. Vind je muziek leuk en is presenteren jouw ding. Ben je in bezit van een eigen studio, waar je op kan nemen of live je programma zou kunnen streamen? Met een goed mengpaneel/mixer, een duidelijk verstaanbare microfoon!

Dan zijn we op zoek naar jou!

Mocht je geïnteresseerd zijn: Neem een demoprogramma op van minimaal 1 uur en stuur dit in een rar of winzip bestand naar ons toe, dit doe je via:

WeTransfer Mailadres: info@q5radio.nl. De opname graag aanleveren op 320 Kbs bij 44100 Hertz in Stereo! (Anders aangeleverd wordt helaas niet beluisterd!)

We draaien geen house- en piratenmuziek!!! Aanmelding voor een programma met alleen Nederlandse muziek heeft geen zin, want we zijn al voorzien!

Wat we het liefst zien, als je geen specifiek gericht programma presenteert, dat je je houdt aan ons format. (Luister eerst eens een paar uur naar Q5 Radio om te weten wat we draaien, om wellicht zodoende een radioshow te kunnen maken, afgestemd op het format van dit station.)

Zorg ervoor dat er ook voldoende presentatie en items aanwezig zijn in je programma. Je bent minimaal 16 jaar of ouder.

En je maakt elke weekend een programma van een uur of meerdere uren. Wordt je programma als goed bevonden, zal er contact met je worden opgenomen, om daarna afspraken met elkaar te maken en alles te regelen, wat nodig is om live te kunnen streamen.

Je komt in een geweldig team terecht, waarin we altijd voor elkaar klaar staan met raad en daad. Spreekt bovenstaande je aan, klik dan op de onderstaande link.

Contact ons of mail naar: info@q5radio.nl

Nothing found.

Deel...
Translate »