Diana Ross – Thank You – week 26

Q5Radio

Thank You wordt het vijfentwintigste album van Diana Ross en werd in haar homestudio opgenomen tijdens de lockdowns het afgelopen jaar.

De plaat zal gevuld zijn met nummers die vreugde, liefde en verbondenheid uitstralen. Ross omschrijft het zelf als een liefdevol cadeau aan haar fans en de wereld uit dankbaarheid.

Diana Ross mag dan wel al ver boven de pensioenleeftijd zijn (77 jaar), ze werkt nog steeds samen met goeie muzikanten. De eerste single van het nieuwe Ross-album is meteen de titeltrack en Diana Ross bedankt op “Thank You” haar fans om haar leven zo geweldig te maken.

Ondanks dat het geen echte discosong meer is zoals enkele van haar oude hits, heeft het poplied zeker nog iets weg van disco en zo tovert Miss Ross na al die jaren nog steeds een glimlach op ons gezicht. Is “Thank You” een super mega geweldig lied dat de geschiedenisboeken zal ingaan als een van de beste liedjes van Diana Ross?

Wellicht niet, maar het is wel een heel fijn nummer waar je vrolijk van wordt en soms is dat ook genoeg.

(Bron: dansende beren – redactie-flitsende50.nl )

Deel...
Next Post

Tobi Ibitoye x Eneli - Jaleen - week 26

BiografieTobi Ibitoye is een in Nigeria geboren singer-songwriter uit Roemenië, die pop-, elektronische en indie-rockmuziek uitvoert. Tobi is geboren in Abuja en is op 15-jarige leeftijd samen met zijn gezin naar Boekarest verhuisd. Hier voltooide hij de Cambridge School of Bucharest, gevolgd door een graad in biologie. Zijn passie voor […]
Translate »