Denora feat. Miguel Saez – New Life 2020 – week 2

Q5Radio

Biografie

Engels-Spaans duo Denora en Miguel Saez (Spaanse Pitbull) betoveren met melodieuze beats en dansopwekkende riffs.

In duo met de Spaanse ster Miguel Saez presenteren ze nieuwe pop-dance single NEW LIFE.

Nummer gecomponeerd door de getalenteerde Franse songwriter Philippe Maruani die door de familie hit My Way van Frank Sinatra uitbracht.

 New Life 2020

Over Denora
De in Cannes en Monaco gevestigde zangeres, saxofonist, componist en performer Denora betoverde muziekliefhebbers in de Europese live clubscene jarenlang met haar rijke, jazzy zang en saxofoonkarbonades voordat ze de lieveling werd van de dansmuziekscene met een reeks Europese indie-hitlijsten. Denora groeide op in een medische dynastie en was de enige van haar familie, een ‘rebel’ die muzikant werd, droomde ervan zangeres te worden sinds haar zesde en volgde haar kinderdroom. Tijdens haar studie zang en saxofoon, acteur en dans, maakte Denora deel uit van verschillende professionele muzieksamenwerkingen, jazz, pop, rock, rap, funkbands, waardoor ze haar eigen herkenbare muziekstijl creëerde. Denora nam 4 cd-albums op, waaronder een jazzalbum “Voice and Sax”, gepresenteerd op Itunes.
Haar nummer “Needing You” was 8 weken lang N1-single in hitlijsten van onafhankelijke hitlijsten in 2019.

Denora

Samenwerkingen:
Denora is een endorser voor EGR Ligatura uit Spanje die professionele producten voor saxofoon- en klarinetmuziekinstrumenten produceert.
In 2019 tekent het management van Denora een samenwerking met een prestigieuze boetiek in het centrum van Cannes Annah Roxxah.
Deze boetiek kleedt beroemde sterren voor filmfestivals in Cannes en andere prestigieuze festivals met unieke en hoogwaardige kleding voor vrouwen.
Ze creëren confectiekleding en prachtige items … Door deze samenwerking zal Denora dit unieke merk in de wereld vertegenwoordigen met shows, presentaties, concerten, media en tv …

Over Miguel Saez
Miguel Sáez, uitvoerend en opnamekunstenaar uit Spanje, beroemde zanger, componist en muziekproducent.
Net als Denora had Miguel Saez al sinds zijn kinderjaren een passie voor muziek. Hij begon te zingen toen hij 9 jaar oud was, begeleid door een gitaar en flamencomelodieën te spelen; Tijdens zijn artiestencarrière nam Miguel Saez 9 cd-albums op van Reggaetón, Latino, Pop, Dansstijlen, enz.
Miguel Saez was een contractartiest van de labels “Universal music” en “Warner music” in Spanje, nu werkt hij als eigen onafhankelijke artiest label Expresion Urbana. Tegenwoordig is hij N1 Reggaetón-zanger in Spanje, en zijn liedjes staan ​​bovenaan in de hitlijsten van veel Spaanse radio’s.
Miguel Saez componeerde liedjes voor andere beroemde Spaanse sterren, in samenwerking met vele internationale muzikanten.

Een van deze samenwerkingen werd een explosief duo met Denora voor vele nummers …

https://www.facebook.com/denoramusic

https://www.instagram.com/denora_music/

Deel...
Next Post

Wietse van Tol - Ik Kan Zelf Wel Bepalen - week 02

Wietse van Tol brengt een Nieuwe Single uit. 2021 begint voor Wietse van Tol positief, hij brengt namelijk een nieuwe Single uit, na zijn voorlopers ( Monika in 2016 , en Altijd Gelogen in 2018 ) komt er nu 2021 een nieuwe Single uit met de titel ‘’ Ik kan […]
Translate »