Denans – Ze Bakt Een Ei Voor Mij – Week 47

auteur on 14 november 2020

Denans – Ze Bakt Een Ei Voor Mij
Ruim 20 jaar nadat Denans voor het eerst met zijn welbekende meezinger:
‘Ze bakt een ei voor mij’ kwam, werd het de hoogste tijd deze welbekende meezinger opnieuw op te nemen, uit te brengen en te voorzien van een frisse, nieuwe, humoristische videoclip.
Er mag dan wel geen carnaval zijn dit jaar, maar daar laat Denans zich niet door stoppen. Je kan de mensen uit de carnaval halen, maar de carnaval nooit uit ons.
Daarom besloot hij in overleg met Mickim Music, om in ieder geval de clip eens iets anders aan te pakken als standaard, op zijn welbekende humoristische wijze, zien we 2 clips in 1 clip!


( Bron: Mickim Music )

Biografie:
“Die avond met jou” dat is de titel van de nieuwe single van Denans.
Na “Die nacht” is dit weer een geweldige productie van Denans i.s.m. Randy Watzeels.
Denans is bekend van hits als “oh Marian” “’t Tetterlied” en bijvoorbeeld “Sombrero (grote hoed)”
Toch is dit niet alles waar Denans druk mee is op dit moment. Inmiddels ruim een jaar is hij ook actief bij Radio TV Ons West Brabant. Elke zaterdag heeft hij een gezellig radioprogramma van 12.00 tot 14.00 uur met Mitch Kerstens “De Hollandse Meezing Parade”
Dat Hans ook de kwaliteiten van het presenteren bezit blijkt maar weer uit de televisie programma’s welke hij onlangs heeft gemaakt bijvoorbeeld de Profwielerronde in Etten-Leur waar hij de kans kreeg om o.a. Tom Dumoulin en Chantal Braak te interviewen.
Maar ook zeker “Dat verdient een bloemetje” wat in oktober alweer start met het tweede seizoen op OWB.
Als je denkt dat hij dan zijn handen meer dan vol heeft, nee hoor want de kantooruren worden opgevuld DTP werkzaamheden. Menig artiest heeft inmiddels zijn weg al gevonden naar Denans om dat te laten ontwerpen wat nodig is om een mooi “visitekaartje” af te kunnen geven.
Maar toch zien we Denans natuurlijk het liefst op het podium. Feestbeest en sfeermaker eerste klas. Zoals een ieder weet zal hij zelden of nooit een cover zingen. Dat wat Denans op het podium ten gehore brengt komt uit zijn eigen portefeuille en het nieuwe “die avond met jou” is er ook weer eentje zoals we gewend zijn.
( Bron: https://www.nederhits.nl/artiest/denans )

Tagged as

Q5Radio

Simply the Best

uit het Hart van Zeeland

Q5Radio stream is online

320 kb's high Quality audio