Crave For It – Sincere LaSound – week 29

Q5Radio

Biografie

Kalligrafie LaSound El, “Cal-El”, professioneel bekend als Sincere LaSound is een Amerikaanse zanger, songwriter en producer die gelooft dat muziek het soulfood van de natuur is. Sincere, geboren in Chicago, Illinois, begon op vierjarige leeftijd met zingen. Op tienjarige leeftijd verhuisde de familie van Sincere naar Atlanta, Georgia, waar hij wijsheid begon te verzamelen over het aanscherpen van zijn vak bij veteranen uit de industrie, zoals Robin Brown en ‘Marvelous’ Marvin McIntyre. 

Muziek is geen onbekende in zijn voorouderlijk DNA, met zijn overleden oudtante Loleatta Holloway, vooral bekend van disconummers zoals “Love Sensation” en haar zang op het nummer “Good Vibrations” van Marky Mark and the Funky Bundel. 

Sincere zegt: “Als ik zou stranden op een eiland met slechts vier artiesten om naar te luisteren, zou mijn keuze zijn voor Prince, Lauryn Hill, 2 Pac en de King of R&B.” Hij wordt echter geïnspireerd tijdens het luisteren naar een breed scala aan artiesten van alle genres van gisteren en vandaag; dus het is niet te zeggen welke creatieve richting hij ons zal inslaan! 

Met zijn met snoep bedekte zang waardoor gesprekken ophielden, gecombineerd met zijn slimme manier van omgaan met woorden die het perfecte plaatje schetsen; Oprechte LaSound zal zeker op heterdaad worden betrapt als harten zoekraken. Terwijl hij zichzelf met elk voorbijgaand moment herdefinieert als artiest, is Sincere verheugd om elk nieuw gezicht te verwelkomen op deze magische reis! 

Deel...
Next Post

Shakira - Don't Wait Up - week 30

“Don’t Wait Up” is een nummer van de Colombiaanse zangeres Shakira dat op 16 juli 2021 werd uitgebracht als de eerste single van haar aankomende twaalfde studioalbum. Het nummer is Shakira’s eerste volledig Engelse single sinds “Try Everything” uit 2016. Shakira kondigde aanvankelijk aan dat er in juli 2021 een […]
Translate »