Claudia Campagno – Dance With Me – week 34

Q5Radio

Biografie
Claudia Campagnol werd geboren in Boedapest, Hongarije (1987), groeide op in Malmoe, Zweden, en woont al een aantal jaren in Kopenhagen, Denemarken.

Haar stem is buitengewoon krachtig, maar toch warm en soulvol. Ze haalt haar inspiratie uit jazz, pop, soul en R&B, en toont een verbluffende flair voor improvisatie en vocale arrangementen.

Claudia Campagnol heeft een diepgewortelde genegenheid voor jazzfusion, en haar debuutalbum “I’m Strong” (2019) werd genomineerd voor de Danish Music Awards Jazz in twee categorieën: ‘Best Vocal Album’ en ‘Best New Act’, en ontving uitstekende recensies wereldwijd.

Met haar nieuwe single “Dance With Me” (10 juli 2020) – geïnspireerd door namen als Chaka Khan en Sade – stapt Claudia nu een funky pop / R & B-wereld binnen die haar verbazingwekkend goed uitkomt.

Facebook pagina

Claudia Campagno – Dance With Me – week 34
Deel...
Next Post

Ray Smith - Ga Met Me Mee - Week 34

Ray Smith levert met ‘Ga met me mee’ een bijdrage aan de Zomer van 2020Rood-Hit-Blauw produkties meldt trots de lancering van ‘Ga met me mee’ waarmee Ray Smith een bijdrage levert aan de zomer van 2020.Volgens Ronald Visch komt de single precies op het goede moment. Reizen naar een aantal […]
Translate »