Captaïn Kidd & Le Grotesque – Club 21 Juice – week 3

auteur on 16 januari 2021

Biografie – Zweden

Captaïn Kidd & Le Grotesque, begonnen met het maken van muziek in 2020, maken deel uit van het Milky Way Collective. Het is een ondergrondse beweging waar we achter staan, waar we zelfstandig muziek maken met mensen over de hele wereld via internet.

De Chicago-rapper Juice WRLD overleed helaas op 8 december 2019.
Slechts 21 jaar oud en met een torenhoge carrière trad hij toe tot Club 21, waar rappers als XXXTentacion, Lil Peep en Jimmy Wopo al lid waren.

Dit is voor alle fans en mensen die van hem houden die om het verlies rouwen en de hele nachten in verdriet naar Juice WRLD luisteren. Met tranen in onze ogen denkend aan een van de grootste artiesten aller tijden, waardoor we allemaal te vroeg zijn. We werden niet alleen verliefd op Juices-muziek, maar ook op zijn teksten.

Bij het bladeren door Juice WRLDs laatste instagram-post over het vieren van zijn verjaardag, enkele dagen voor zijn onverwachte dood, waren we overweldigd door de mensen van over de hele wereld verdriet en stuurden hun liefde. Het werkt als een digitaal kerkhof voor mensen. Nadat we enkele maanden lang bijna elke dag de Instagram-post van Juices hadden bezocht, voelden we dat we dit nummer moesten maken om het verdriet en het gevoel van leegte dat we voelden en nog steeds voelen te verwerken. Geen Juice-muziek meer :(. We willen laten zien hoe mooi en sterk de Juice-gemeenschap is!

Captaïn Kidd en Le Grotesque

We willen nu inspireren en hoop geven aan alle mensen met een psychische aandoening of andere psychologische problemen, of mensen die gewoon verdrietig zijn of worstelen en die troost nodig hebben. Je bent niet alleen! Dit is onze eerste release van vier delen over Club 21 en deze tracks zullen ook worden opgenomen in het aanstaande album “Club 21” dat in 2021 uitkomt.

Bedankt Juice voor je inspiratie aan ons om muziek te gaan maken. RIP, vrede en 999 – Legends sterven nooit.

https://www.instagram.com/kaptaincidd/


Q5Radio

Simply the Best

uit het Hart van Zeeland

Q5Radio stream is online

320 kb's high Quality audio