Bob Offenberg – Ik Voel Alleen Maar Amor – Week 30

Q5Radio

Bob Offenberg heeft de lancering van z’n nieuwe single ‘Ik voel alleen maar Amor’ vanwege de coronacrisis tot twee keer toe uitgesteld. In eerste instantie was het de bedoeling om het plaatje in april uit te brengen, maar in overleg met het team waar hij al vele jaren vol tevredenheid mee samenwerk is besloten om het naar juni te verplaatsen. In de tussentijd werden steeds nieuwe maatregelen aangekondigd die nog meer roet in het eten gooide.

‘Naast het sluiten van de kroegen werd door overheid ook aangekondigd dat alle grote evenementen tot 1 september 2020 werden gecanceld. Ik zat met m’n handen in het haar. Ik vond het zonde om een single uit te brengen met al die beperkingen. We zaten nu wel met een dilemma. Veel langer wachten had geen zin omdat het een zomersingle betreft. Gelukkig kwamen er versoepelingen en zagen we een lichtpuntje aan het eind van de tunnel. Uiteindelijk hebben we alles nog één maand opgeschoven’ vertelt Bob.

‘Ik voel alleen maar Amor’ is de derde single op rij uit de pen van Pascal de Vormer. De voorgangers ‘Het leven is met jou een feestje’ en ‘Laat het verlangen’ voldoen volgens Bob aan de weg die hij is ingeslagen. ‘We hebben lang gezocht naar de sound die bij mijn leventje past en die hebben we, mede door producer Laurens van Wessel, gevonden. Ook clipregisseur Ger Oerlemans heeft z’n steentje weer bijgedragen. Hij heeft een ontzettend zomerse clip geproduceerd met 10 prachtige danseressen’, glundert Offenberg.

De single ‘Ik voel alleen maar Amor’ is verkrijgbaar vanaf 9 juli 2020 en verschijnt op het NRGY label.

RTV: Score Promotions / Dennis van der Kraan Tel : 06-41985707 / dennis@scorepromotions.nl
Boekingen: www.bekendeartiesten.nl
Website: www.boboffenberg.nl

( Bron: Sore Promotions )

Biografie:

Bob Offenberg geboren op 28 april 1996 te Schiedam wist al op jonge leeftijd wat hij wilde gaan doen, hij wilde zingen. Vanaf jonge leeftijd zong hij dan ook al alles mee zowel in het Nederlands als in andere talen. Of je dat op 3 jarige leeftijd al serieus kon nemen was natuurlijk niet reëel. Dat hij veel van muziek hield werd steeds vaker duidelijk. Met zijn draagbare zanginstallatie ging hij dan ook vaak op pad om voor de mensen in de buurt liedjes te zingen. Hij verbaasde dan ook op 4 jarige leeftijd vele mensen om tijdens de jaarlijkse playbackshow op de camping het liedje “Que si, que no” van Jody Bernal in zijn geheel live ten gehore te brengen. Zijn eerste optreden voor publiek was een feit wat resulteerde in nog een aantal talentenjachten waar hij vaak grote ogen gooide.

Het begon pas wat serieuzere vormen te krijgen toen Bob op een privé feestje naar de desbetreffende artiest toe liep en vroeg of hij een liedje mee mocht zingen. Zo gezegd, zo gedaan Bob stond met een microfoon in zijn handen en stond het hele nummer mee te zingen. John van Leeuwen de zanger van die avond met wie hij het nummer zong was zo onder de indruk dat hij zijn tekst vergat en Bob vrolijk verder ging.

John van Leeuwen was zo enthousiast dat hij een aantal dagen later contact opnamen. John wilde een singel op laten nemen door Bob, maar dan wel een singel die goed bij een jongetje van 4 jaar oud zou passen. Bob vertelde John dan ook dat hij graag buiten speelde met vrienden, een echte jongen van de straat. Niet zo verrassend dat zijn eerste singel “Een jongen van de straat” (2004) als titel had. Op de singel stond ook nog een tweede nummer genaamd een zomerse dag. Deze singel is dan ook opgenomen in de studio van Manfred Jongenelis. Een studio met vele grote artiesten.

Al snel na zijn debuutsingel werd er al gespeculeerd over een debuutalbum. Dit resulteerde dan ook in het album Dansen (2005). Een album die groots werd gepresenteerd en door niemand minder dan Arne Jansen werd uitgereikt. Vanaf dit album kwam dan ook de singel als de zon weer gaat schijnen waarbij dan ook de eerste videoclip werd opgenomen. Bob Kwam steeds meer in de spotlights te staan zo kreeg hij een kleding sponsor Salty Dog en ook het NOS jeugdjournaal wilde meer weten over die jonge artiest. Plots ging dan ook de telefoon SBS 6 vroeg om eens op gesprek te komen voor een eigen reallifesoap. Dit resulteerde dan in zijn eigen terugkomende item in Shownieuws met als openingstune “Als de zon weer gaat schijnen”. Dit nummer was dan ook een notering in de mega top 100 waard, hij behaalde daar een 50e plaats. Eind 2005 kwam dan ook zijn eerste wintersingel uit genaamd “Laat het sneeuwen”. Deze singel is in 2010 nogmaals uitgebracht. Op 27 mei 2006 was daar dan zijn eerste grote optreden tijdens een evenement van drieduizend mensen. Hij stond hier samen met Nederlandse toppers als Jan Smit en Marianne Weber. In Juni 2006 kwam als opvolger van de vorige singel als de zon weer gaat schijnen een vervolg met Laat de zon weer schijnen. Niemand minder dan Wilma Nanninga overhandigde het eerste exemplaar aan Bob.

Dat Bob niet onopgemerkt kon blijven werd duidelijk nadat SBS 6 voor een tweede maal aan de telefoon hing met de vraag of Bob zou willen deelnemen aan het programma afvallen met sterren. Samen met veel bekende Nederlanders ging Bob ervoor en verloor in 3 maanden 14 kilo. Ook werd Bob benaderd door Roelof De Vries voor het boek “Gedeelde Smart” welke Roelof samen Met Jan van Lieshout schreef, het boek gaat over artiesten en de mensen daarachter. Hij werd daarmee de jongste artiest die hieraan meegewerkt heeft.

( Bron: partyflock.nl )

Deel...
Next Post

Bob Dylan - Rough And Rowdy Ways - Week 31

Bob Dylan – Rough And Rowdy Ways.Acht jaar had Bob Dylan voor exegeten van zijn werk geen nieuw materiaal. Tot dit voorjaar. Eerst verschenen er drie losse tracks, daarna zijn 39ste studioalbum Rough And Rowdy Ways.Tien songs, zeventig minuten muziek, duidelijk geen half werk. De tekstverklaarders kunnen vol aan de […]
Translate »