Bep en Bert en de Nazaten – Met Kerst Kom Ik Naar Je Toe – Week 51

Q5Radio

RELEASE NIEUWE NEDERLANDSTALIGE SINGLE “MET KERST KOM IK NAAR JE TOE”

ARTIEST: BEP & BERT EN DE NAZATEN

BEKEND VAN DE HUMORISTISCHE ON-LINE TV ZENDER:

TV DE GOUWE GEIT

MET HET PROGRAMMA “DWBB” of te wel

 “DE WERELD VIA BEP & BERT” 

Bep en Bert Bokking van de online zender TV de Gouwe Geit, luiden samen met hun buurvrouw Annie van der Spek, Gabber Atje, Sinterklaas en de Kerstman, de feestdagen in met een Kerstkraker puur sang!

Om de mensen in deze bijzondere tijd even lekker op te vrolijken hebben Bep en Bert een heerlijk humoristisch Kerstnummer gemaakt:

“Met Kerst Kom Ik Naar Je Toe”!

Een understatement in deze Coronatijd waarin we elkaar ter nauwer nood mogen bezoeken. Alle clichés mogen er wezen!

Al weer de derde singel op rij dit jaar.

Omdat hun Muziekcafé de Gouwe Geit wegens het Corona gebeuren tijdelijk op slot moest hebben kroeg-eigenaren Bep en Bert Bokking het ludieke idee opgevat om vanuit hun eigen huis een gelijknamige Tv-zender te beginnen: TV de Gouwe Geit.

Ze wilden hun klanten de gezelligheid niet onthouden en bepraten zo online met elkaar het wel en wee van de wereld, onder het genot van een lekkere neut. Titel:  

DWBB, De Wereld via Bep en Bert. Het programma heeft vaste rubrieken, een actueel thema en er wordt altijd afgesloten met een toepasselijke (zelf geschreven) meezinger.

Ze hebben inmiddels 6 uitzendingen gemaakt en sluiten dit jaar in december af met een Kerst-special waarin hun nieuwe single natuurlijk ook te zien en te horen is.

Geniet van de singel, heb een paar gezellige feestdagen en zoals Bep en Bert het altijd zeggen: voor nu Aju Paraplu!

Informatie voor de redactie:

contact@bepenbertendenazaten.nl

( Bron: Score Promotions )

Biografie:

Wij zijn Bep en Bert, inmiddels alweer 32 jaar happy met mekander en uitbaters van Muziekcafé De Gouwe Geit. We houden van zingen en schrijven zelf ook liedjes.

We hadden een leuk plan, dat door het virus gedoe helaas in duigen viel.

Vanaf 1 april dit jaar zou er namelijk op iedere maandag een gezellige live uitzending plaats gaan vinden vanuit ons stekkie. Zo zouden we iedereen kunnen laten meegenieten van het wel en wee in ons café. We lachen ons daar namelijk regelmatig te barste, de actualiteiten worden ff doorgenomen, de bloemetjes lekker buitengezet en we sluiten de boel strijk en zet af met een toepasselijk lied. Hoe leuk is dat! Maar helaas de tent most op slot.

Omdat we natuurlijk niet bij de pakken neer zijn gaan zitten, hebben we de koppen bij mekaar gestoken en een eigen TV-zender in het leven geroepen.

Het doet ons deugd dat buurvrouw Annie ook meteen spontaan haar medewerking heeft toegezegd. Ze kan namelijk heel goed ouwenelen. Dus gaat ze voor ons programma De Wereld via Bep en Bert (DWBB) als reporter het pad op, om te kijken wat daar zoal leeft in deze tijd. Ook verheugen we ons regelmatig op de aanwezigheid van haar zus Namasthea, die zich regelmatig in een Ashram in India bevindt en zo nu en dan ff in haar glazen bol kijkt of onze pet nog recht staat.

​Nou dat was ’t ff voor nu.

We zeggen maar zo: gezelligheid kent geen tijd, dus tot bij TV De Gouwe Geit!

Al is het maar viraal!

BEP & BERT

( Bron: https://www.bepenbertendenazaten.nl/ )

Deel...
Next Post

Mariah Carey ft. Ariana Grande & Jennifer Hudson - Oh Santa - Week 51

Met meer dan 200 miljoen verkochte albums, 75 miljoen singles en video’s/dvd/blu-rays is Mariah Carey één van de bestverkopende artiesten allertijden. Zij won tevens diverse prijzen, waaronder 5 Grammy Awards en 19 World Music Awards en staat zij bekend om haar extreem hoge stembereik van 5 octaven. In 2015 kreeg […]
Translate »