Becky Hill & David Guetta – Remember

Q5Radio

Becky Hill, David Guetta tag team met nieuwe single ‘Remember’

De Britse artiest Becky Hill heeft opnieuw haar dans vocale bekwaamheid gedemonstreerd, dit keer samen met Mr. David Guetta op “Remember”, een pre-albumsingle die zal worden opgenomen op de aanstaande maar nog steeds naamloze LP van de zangeres.

In een recente verklaring zei Hill: “Mijn hele carrière is opgebouwd naar dit moment! Ik heb een onfeilbare single met David Guetta, en een album waar ik mijn hele volwassen leven aan heb besteed, komt eindelijk uit.” 

Becky Hill werd bekend in het eerste seizoen van The Voice UK met Jessie J als haar mentor. Sindsdien heeft ze de gelederen beklommen als een van de meest prominente vocalisten van de elektronische muziekindustrie.

Deze week gekozen tot de 64e Flitsschijf.

( Bron: redactie-flitsende50.nl )

Deel...
Next Post

18 Days - Samm Musick - week 27

Biografie Samm is een singer-songwriter uit Nashville, TN. Samm’s muzikale achtergrond is breed, van frontman van rockbands en countryduetten tot americana- en folk projecten. Momenteel schrijft Samm een ​​album met nummers die fans bereikt met zijn lyrische diepgang en muzikale integriteit. Vind de muziek van Samm op alle digitale platforms, waaronder I-tunes en […]
Translate »