Alvaro Soler feat Cali y El Dandee – Manana – week 29

Q5Radio

Álvaro Soler brengt een nieuw nummer in première als voorbode op zijn nieuwe album.

In dit nummer is hij niet alleen gekomen, samen met Cali en El Dandee die deel uitmaakt van het duet. Het nummer doet een gooi naar de zomerhit van 2021.

Deze zomer kunnen wij ook het gelijknamige album verwachten van de Duitser. Op de Duitse televisie is hij vanaf 2021 te zien in The Voice Kids als jurylid.

Nu dropt hij samen met Cali y El Dandee de track Mañana. Cali y El Dandee brengt een persoonlijke touch aan de track die ons zo veel herinnert aan een mooie zomer.

De videoclip toont het verhaal van een stel dat samen op pad gaat in de stad.

Met de hele straat voor hen schrijven ze hun eigen liefdesverhaal. De videoclip toont de hele overgang vanaf het begin van de nacht tot alles wat er gebeurt in cde ochtend daarna.

( Bron: redactie-flitsende50.nl )

Deel...
Next Post

Crave For It - Sincere LaSound - week 29

Biografie Kalligrafie LaSound El, “Cal-El”, professioneel bekend als Sincere LaSound is een Amerikaanse zanger, songwriter en producer die gelooft dat muziek het soulfood van de natuur is. Sincere, geboren in Chicago, Illinois, begon op vierjarige leeftijd met zingen. Op tienjarige leeftijd verhuisde de familie van Sincere naar Atlanta, Georgia, waar hij wijsheid […]
Translate »