Alison Lorraine – Dream – week 8

Q5Radio

Biografie – Ireland


Het cv van de Amerikaanse / Ierse songwriter en producer Alison Lorraine omvat internationale hitnummers, grote overwinningen voor multinationale songwritingwedstrijden en een plaatsing van nummers in het tv-programma “Dawson’s Creek”.

Alison Lorraine

Lorraine’s single “Dream”, een langdurige overlevende van kanker wiens passies fitness, voeding en gezondheid omvatten, verschijnt op haar 14-track 2021 compilatieproject genaamd “Skin in the Game”. Het is uniek omdat elke track minstens één keer de tekst “be well” bevat.

“Dat was mijn mantra die me hielp in het spel te blijven, en de beloningen kunnen verrassend zijn.” Een grote verrassing was dat Sony Music haar nummer ‘Something About You’ eind 2019 uitbracht.

Zoals altijd kijkt Alison Lorraine uit naar wat er daarna zal gebeuren.

https://www.facebook.com/alison.lorraine

Deel...
Next Post

Snelle & Maan - Blijven Slapen - week 09

Snelle en Maan zijn een muzikale samenwerking aangegaan. Vorige week plaatsten de twee allebei een foto van hen samen op hun Instagram-pagina, met daarin een voorstel voor een samenwerking. Die heeft inmiddels vorm gekregen en heeft het liedje Blijven Slapen opgeleverd. Het nummer beleefde gisteren zijn primeur tijdens de middagshow […]
Translate »