Alessiah – Darling – week 17

Q5Radio

Roemenië Biografie

Alessiah is een van de meest veelbelovende artiesten van de nieuwe generatie, met een groot potentieel zowel wat betreft muzikale compositie als betrokkenheid bij de visuals van de nummers die ze uitbrengt. Alessiah begon haar carrière op 10-jarige leeftijd, toen ze haar eerste single “Sunday” uitbracht. “Rebels”, “Hurricane” en “WaitingFor” volgden in minder dan een jaar. Naast muziek heeft Alessiah verschillende andere talenten en een sterk ontwikkeld esthetisch gevoel.

Natuurlijkheid en eenvoud zijn de meest waardevolle kwaliteiten van de kunstenaar, wiens muziek de afdruk draagt ​​van een vrije geest en een verkwikkende kijk op het leven biedt. Met een muzikale achtergrond die bestaat uit honderden uren zang- en gitaarles zit haar muzikale carrière in de lift. Werk, vastberadenheid, passie, maar ook consistentie, dit zijn de kenmerken die deze jonge kunstenaar kenmerken. Alleen al in 2020 bracht Alessiah vier nummers uit – “Hurricane”, “Waiting For”, “Love Me” en “I Know”. Haar liefde voor muziek zorgde ervoor dat Alessiah verlegenheid overwon terwijl ze positieve vibes deelde via de nummers die ze uitbrengt, waardoor ze ervoor zorgde dat het publiek altijd in de ban is van haar persoonlijkheid.

https://www.facebook.com/AlessiahOfficial

https://www.instagram.com/alessiah.music/

Deel...
Next Post

Hartman - Het Kan Ook De Liefde Zijn - week 17

De tijd van het jaar is weer aangebroken: mensen trillen op hun benen en vlinders vliegen je om de oren. De tijd van liedjes over de lente, liedjes over de liefde! De release van Hartman’s nieuwe single ‘Het kan ook de liefde zijn’ kon dus ook niet beter getimed zijn! […]
Translate »