• Q5Radio

  • Q5Radio

  • Q5Radio

  • Q5Radio

  • Q5Radio

--

Draait nu

Stream

Tunein

Geen geluid. klik op de play button

Facebook

Globe

Koos van der Stee


 Hoi Beste Luisteraar,

Mijn naam is Koos van der Stee, Oprichter & Eigenaar van Q5 Radio sind Oktober 2014.

Uiteraard presenteer ik ook een Programma, dat doe ik op Zondag van 11:00 t/m 14:00 uur.

De Kloppende 30 Nederlandstalige Hits & Nieuwe Releases, met aan het begin van elk uur, info over De Nieuwe Q5 Radioschijf, een Nederlandstalige Single die van Ma t/m Vr, gedraaid word na het Nieuws vanaf 08:00 t/m 22:00 uur.

De aanlevering hiervan komt van verschillende Artiesten Buro’s, die wekelijks Nieuwe  Releases aanleveren.

Dit is opgebouwd vanaf September 2011, toen ik voor het eerst na jaren geen Radio Programma te hebben gepresenteerd begon voor Radio Oranje, dat toen met 4 verschillende sterke Zenders op FM te beluisteren was over een afstand van zo’n 250 kilometer langs de kust strook van de Costa Blanca, Omgeving Albir, Denia, Murcia, Benidorm, Jalón, Benicia, Calpe enz.

Het Programma werd vanuit mijn eigen Studio gestreamed, daarna op de FM zenders doorgelust.

Helaas kwam er eind 2012 een eind aan Radio Oranje, de stekker werd eruit gehaald omstreeks het einde van de Feestdagen.

Ik heb toen een periode De Kloppende 30 gepresenteerd bij Avalon Radio uit Ridderkerk, dit was een toffe periode, maar ondanks het plezier, altijd de achterliggende gedachte aan de tijd en samen werking met Auk Dekker en andere collega’s uit het verleden, kortom wel in het achterhoofd en gezegd tegen Ron van Avalon Radio, als Auk opnieuw zou beginnen, ik besloten had om terug te keren, naar het oude nest, of wat daar dan nog van over was.

Na een korte periode van Radio stilte werd, Radio Oranje Internationaal in het leven geroepen door, een groep Oud Medewerkers van het vorige Station, opnieuw ging ik de Kloppende 30 presenteren.

Hoewel Radio maken mijn Hobby is tot Semi Proffesioneel, kon ik mezelf na verloop van ruim 2 jaar,niet verenigen met het Format en de leiding omtrent Radio Oranje Internationaal, dus ik besloot om te stoppen met mijn Programma.

Eenmaal gestopt, kreeg ik tijd om na te denken, het was mijn Vrouw Joke die, tegen me zei, Waarom Begin Je Niet Voor Jezelf ?

Na wat overwegingen en info, over hoe en wat, is dat ook gebeurd, hetgeen nu dagelijks te beluisteren is als Q5 Radio.

Tja, een balletje kan raar rollen, ooit begonnen eind jaren 70 met een oude Stentor, zo’n 5 Watt Zender, zeer populair voor beginners in die tijd.

Later begin jaren 80, op zolder bij mijn Ouders thuis, mijn eerste Piraten Station, Radio Zeelandia, een Nederlandstalig FM Station, een paar uur op Zondag, Maandag & Woensdag.

Gedraaid bij verschillende Piraten Stations in die tijd, de meest serieuze was toch wel Radio Golden Wave op 101.3 FM vanuit Goes.

In die tijd kwamen we  in contact met de mensen uit de organisatie van Radio 819 ( voorheen Radio Monique )

Ik werd gevraagd om aan boord te gaan als Kok, want de vorige was ontslagen,ik zelf vond dat geen goed idee, ik wilde als DJ op de Zender van Radio 819, 3 keer heb ik de vraag afgewezen, bij de vierde dat men me vroeg, ben ik toch gegaan, iedere dag gekookt voor zo’n kleine 14 tot 20 man/vrouw, daarnaast als Nieuws Lezer te horen geweest en uiteindelijk programma’s gepresenteerd.

Dus uiteindelijk toch nog aan boord van The Ross Revence gewerkt, het Zend schip van Radio Caroline, dat was een onvergetelijke tijd, 4 weken aan boord, 2 weken af.

Na die periode in 1987/88, aan het eind van1989 werd het voor mij jaren stil, wat het maken van programma’s voor Radio Stations betreft.

In het jaar 1990 heb ik enkele maanden het Programma Radio Rakkers gepresenteerd voor FM 107, een Station in Belgie, opgezet door de Oud Eigenaren van Radio 819, hetgeen ook geen lang leven leide en na verloop van tijd ter ziele ging.

Uiteindelijk in 1994, een ontmoeting met een Oud DJ/ Oprichter van Goden Wave Radio, Marcel Steenbakker,hij zei tegen me dat hij met nog een groep mensen bezig was om een Lokale Omroep op te zetten, hij vroeg me om mee te doen, hetgeen ik dezelfde dag besloot om te doen.

Ik had geen goed Studio materiaal thuis, dus er werd een compleet Nieuwe Studio ingericht, hetgeen een behoorlijk bedrag koste in die tijd, maar de kwaliteit was dan ook Super !

De Borsselse Lokale Omroep Stichting ( BLOS ) werd op gezet, onder de naam Radio Golden Wave .

Helaas was dit Radio Station geen lange tijd beschoren, na een tijds bestek van nog geen jaar, ging het ter ziele en de vergunning werd verkocht aan Hans de Boor van het toenmalige Radio Maximaal in Middelburg, iedereen van Golden Wave mocht een Demo Programma opnemen voor de Nieuwe Baas, om te laten horen wat men kon en deed, maar niemand werd aangenomen, Hans de Boor ging alleen verder met zijn eigen  mensen, dit deed ontzettend veel zeer.

Weer een periode dat ik besloot om geen programma meer te maken en ermee te stoppen, met op de achterhand een nog steeds Gloed Nieuwe ingerichte Studio, waar de komende jaren erna steeds meer stof kwam te liggen.

Tot eind 1997, werd er door mij niks meer gedaan in de Radio Wereld, in het voorjaar van 1998 werd, de draad door mij weer opgepakt, ik ging een Zaterdag Middag Lunch Programma presenteren bij Omroep Schouwen Duiveland in Zierikzee op 107.1 FM.

Boter, Kaas & Eieren werd geboren, een programma met Live kandidaten in de Studio, op Locatie of via de telefoon, er werd het Kruis-Nul spel gespeeld aan de hand van Triviant vragen, dewinnar in het spel kreeg prijzen die werden gegeven door Sponsers en diverse bedrijven, de verliezer kreeg een, pakje roomboter, een doos eieren en een pak kaas, een waanzinnig leuk programma om te doen.

Ook bij Radio Schouwen Duiveland kwam er door persoonlijke omstandigheden een eind aan het maken van een Radio Programma.

Kortom door de jaren heen veel met Radio maken bezig geweest, teveel om op te schrijven, er is nog zoveel om te vertellen, maar de meeste dingen zijn zo persoonlijk, dat het geen nut heeft om in deze Biografie op te nemen.

Welllicht dat ik in de toekomst, hier en daar nog aanpas in mijn Radio Biografie, voorlopig ben ik elke dag druk bezig met Q5 Radio en heb er Veel Plezier in, …. Dat het nog lang mag duren !

 

Groeten uit Studio1.

Koos van der Stee.

Oprichter & Eigenaar van Q5 Radio, sinds Oktober 2014.

 

 

Taal


Verzoek aanvragen

Ontvangst Rapporten

Licentie

Nieuwsflits

AIMP player


Een super gave speler voor op de pc of notebook. Na jaren is de stekker uit Winamp getrokken en wat moet je dan. Toen kwam ik een jaar geleden deze player tegen. En zeker een goed alternatief voor het populaire winamp.

aimp 1

 

De Player klink super goed zowel voor je eigen muziek bestanden als voor online radio. Verder ondersteund deze player bijna alle formaten en kan je er bijna alles mee afspelen.

Het leuke is ook dat je diverse skins kan downloaden. En deze geven je player net dat beetje extra.

aimp2aimp3

 

Download de player gratis via deze link.

We wensen je veel plezier met AIMP player en niet vergeten Q5Radio bij je favorieten te zetten.

Q5Radio Team.

Muziek Nieuws

»Vioolzussen Rosanne (klassiek) en Julia Philippens (jazz) staan samen op het podium 
[Posted on Tuesday February 20, 2018] 
Twee getalenteerde zussen, twee violen, maar ook twee totaal verschillende muziekstijlen. Toch staan  »Liefde tussen fans en Belle and Sebastian bezegeld met concert vol oude parels 
[Posted on Tuesday February 20, 2018] 
Het Schotse Belle and Sebastian had wat goed te maken na het routineuze optreden op Into The Great W  »Spetterende uitvoering van Connessons Flammenschrift 
[Posted on Tuesday February 20, 2018] 
Mooi is de schemerige opening van het altvioolconcert van Escaich, maar het mist een beetje pit en f  »'Ik weet niet of ik zonder mijn ziekte dezelfde soort muziek was gaan maken' 
[Posted on Tuesday February 20, 2018] 
De man die Adele en The Prodigy groot maakte, werd ernstig ziek en kwam weer uit bij zijn jongensdro  »De Helling is te klein voor het meebrullende fanatieke publiek van punkpopbandje Marmozets 
[Posted on Monday February 19, 2018] 
Hun tweede plaat Knowing What You Know Now is wat laagdrempeliger dan de eerste, maar zangeres Becca  »Moderne techniek is niet weg te denken uit het nieuwe klassieke componeren 
[Posted on Monday February 19, 2018] 
Opnieuw levert een project waarbij jonge componisten carte blanche krijgen een geslaagde en veelzijd  »Waarom klinkt het Concertgebouworkest onder Semyon Bychkov zo onbehouwen? 
[Posted on Monday February 19, 2018] 
In Hollywood had de Duitse braverik Bruch vast fortuin gemaakt, met tranentrekkende scènes. Vraag:   »Op Koleva's solo-cd is de marimba meer dan een slagwerkinstrument 
[Posted on Friday February 16, 2018] 
Voor Tatiana Koleva is de marimba meer dan een slagwerkinstrument. Ze wil de buizen laten zingen, so  »Nieuwe combinatie klinkt als liefde op het eerste gezicht 
[Posted on Friday February 16, 2018] 
Vlak voordat Leonard Bernstein zijn Serenade naar Plato's Symposium schreef, componeerde hij de musi  »De spanningsboog blijft strak gespannen op vierde album Kapok 
[Posted on Friday February 16, 2018] 
Op zijn vierde album pakt het trio Kapok alles anders aan. Het vaste instrumentarium (hoorn, gitaar   »Een album gecomponeerd met kunstmatige intelligentie: hoe klinkt dat? 
[Posted on Friday February 16, 2018] 
Begint de computer te snappen hoe je een perfect popliedje maakt? De conclusie van Hello World: nog   »Op Everything is Recorded vloeien techno, soul, reggaedub en gospel samen tot een wonderlijke mix 
[Posted on Friday February 16, 2018] 
Richard Russell kennen we vooral als de platenbaas van Adele, The Prodigy en Jack White. Maar zelf h  »Con Todo El Mundo staat vol meeslepende gitaarmuziek - zonnig als de betere surfpop 
[Posted on Friday February 16, 2018] 
Live heeft Khruangbin al een reputatie die goed is voor volle zalen, onder meer dankzij het sterke o  »Tracks van de week: Ryan Adams, Mount Kimbie/King Krule en Okkervil River 
[Posted on Friday February 16, 2018] 
De drie liedjes die u deze week volgens Menno Pot moet hebben gehoord (volkskrant.nl/tracksvandeweek  »Gedreven, transparante uitvoering van symfonieën William Walton 
[Posted on Friday February 16, 2018] 
De eerste cd's die Kirill Karabits maakte met zijn Bournemouth Symphony Orchestra waren veilig gewij  »MGMT grijpt op nieuwe album eerder terug op de jaren 80 dan op de jaren 60, en dat pakt goed uit 
[Posted on Friday February 16, 2018] 
Tien jaar geleden was de band rond Andrew VanWyngarden en Ben Goldwasser uit Connecticut een van de   »Erg leuke elektronische popplaat uit onverwachte hoek 
[Posted on Friday February 16, 2018] 
Het Amerikaanse electroduo Fischerspooner was de laatste jaren behoorlijk afgedreven van de muzikale  »Angelika Kirchschlager zingt over de vlierstruik, de nachtegaal en de dronkenschap der liefde 
[Posted on Friday February 16, 2018] 
Pas laat in het programma bereikt mezzosopraan Angelika Kirschlager haar niveau. Maar dan klopt ook   »Op het nieuwe album van Zwart Licht zijn de rappers geen jongens meer, maar mannen 
[Posted on Thursday February 15, 2018] 
Tupac is zijn held, 'de Shakespeare van de hiphop', maar de liedjes van Bram Vermeulen raken hem nie  »Onderzoek: brein van een klassiek pianist werkt anders dan dat van een jazzpianist 
[Posted on Wednesday February 14, 2018] 
Klassiek pianospel vergt een andere hersenactiviteit dan jazz. Dat blijkt uit een experiment van ond  Vraagje

Hoe luistert u naar Q5Radio ?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Q5Radio App

     

Social Media

Bezoekers

70806
VandaagVandaag245
GisterenGisteren550
Deze weekDeze week980
Deze maandDeze maand6391
TotaalTotaal70806
54.226.33.117
gast 24
Copyright © 2018 Q5Radio  Rights Reserved.